Cindy Denissen - inzicht & helderheidVoeding- en allergiemeting
Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘tijdelijke gifstoffen‘ in het lichaam meer bij.

Dieëten
Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.

Orthomoleculair
Soms is het noodzakelijk om je dieet aan te vullen met vitamines en / of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.

Remedies
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

Drukpuntmassage
Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden, door te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn.

Holistic pulsing
Deze zachte massagetechniek (waarbij je geheel gekleed kunt blijven) is geschikt voor jong en oud. Brengt problemen aan het licht, en werkt ondersteunend in het proces.

Edelsteentherapie
Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan soms ondersteunend zijn bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie vaak als helend ervaren.
Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken waar dat nodig mocht zijn.

E.F.T. 
Emotional Freedom Techniek is een techniek om emotionele lading (zoals angst, schuld, verdriet, trauma e.d.)  te verminderen of zelfs helemaal weg te halen.
Het is een makkelijk te leren kloptechniek op de meridiaanpunten.
Simpel maar doeltreffend en dit kun je zelf thuis doen.

Verzamelpuntcorrectie en energie verhogen
Deze technieken zorgen ervoor, dat de energiecentra ter hoogte van je buik en je hart wederom in balans worden gebracht. Hierdoor ontstaat een betere doorstroming tussen de chakra’s onderling en de kundalini-energie. Het verhoogt je levensenergie en brengt je in balans.

Sensi Belly Protocol
Emoties die we niet verwerkt hebben slaan we op in ons emotionele geheugen. Dit emotionele geheugen bevindt zich in onze buik en dan met name in de darmen. Dit gebied is vaak ontoegankelijk geworden, waardoor er zich veel spanningen opgehoopt hebben. Deze behandelvorm draagt er aan bij om de spanning te verminderen, zodat er meer ruimte kan ontstaan en de spanning verwerkt kan worden.